Nyhetsbrev maj #1

3 maj, 2020

Innehåll:

  • Medlemsundersökning – vinn en timme med Robin Söderling
  • Vinst i Rookieserien för DJTK
  • Sommarläger för juniorer – anmäl
  • Sommarkurser för seniorer – anmäl
  • Styrelse- och kommittéarbete igång
  • Köp dina grusskor i tennisshopen
  • Svenska Tennisförbundet – covid-19

Medlemsundersökning – vinn en timme med Robin Söderling

På tisdag den 5 maj startar DJTK:s webbaserade medlemsundersökning för att ta reda på hur våra medlemmar ser på klubben och dess verksamhet. Du kommer få ett e-mail under tisdagen med enkla instruktioner – enkäten är smidig och tar ca 10 minuter att genomföra. Svaren kommer att sammanställas på aggregerad nivå. Din medverkan är mycket viktig och resultatet kommer att ligga till grund för klubbens fortsatta utvecklingsarbete. Genom att delta i undersökningen är du också med i utlottningen där tre pristagare får en träningstimme med före detta världsfyran Robin Söderling.

 

Glädjande vinst i Rookieserien för DJTK

I den avslutande matchen mot Danderyds TK blev det vinst med 5-1 vilket innebar att vi för första gången vinner Rookieserien. Stort grattis till alla spelare som har deltagit och som kämpat både på och utanför banan. På bilden från vänster: Vera Levin, Teresa Wiesel, Nils Rönnlund och Carl af Jochnick.

 

Sommarläger för juniorer

Glöm inte att anmäla dig till årets sommarläger. Boka en eller flera veckor med mycket tennis, fysträning och annan bollek tillsammans med kompisarna. Välj mellan läger för Minitennis, Träningsgrupp (tennisskolan) eller Tävlingsgrupp Orange och Grön. Anmäl dig via webbokningen. Först till kvarn gäller.

Sommarkurser för seniorer

Häng med på årets sommarträning för vuxna på våra Slottsbanor. Välj mellan 90 minuters morgonpass eller lunchpass – eller både och. Här får du en överblick över de olika kursveckorna. Anmäl dig via webbokningen. Först till kvarn gäller.

 

Styrelsearbetet är i full gång – kommittéer bildade

Den nya styrelsen har satt full fart med att starta sitt arbete med klubben. Passa på att framföra synpunkter eller önskemål till styrelsemedlemmar när ni ser oss i hallen. Som många känner till sker en stor del av utvecklingsarbetet i de olika kommittéerna som klubben har. Här kan du se vilka personer som sitter i de olika kommittéerna.

Nya grusskor – tennisshopen

Passa på att köpa grusskor inför utesäsongen. Nya grusskor har inkommit från Asics med pris 1.050 kr för junior och 1.200 kr för senior. Strängningsrullar kan alltid köpas till bästa pris. Var med och stötta vår fina tennisshop i hallen.

 

Uppdatering covid19 – SvTF

Ny information publicerades den 30 april från Svenska Tennisförbundet gällande aktiviteter för sommaren. Alla tävlingar och seriespel har senarelagts med start 29 maj vilket innebär en fördröjning på ytterligare två veckor. Fullständig information från förbundet om tävlingar och andra aktiviteter hittar du här.