Juniorverksamhet

I Djursholms Tennisklubb har vi en stor juniorverksamhet med ca 450 aktiva barn och ungdomar i klubbens olika juniorsektioner. Vår ambition är att stimulera och utveckla alla spelare efter deras olika ambitionsnivå och individuella målsättningar. Vi är därför stolta över att kunna erbjuda en stor och bred tennisskoleverksamhet tillsammans med en tävlingsverksamhet för spelare som vill satsa mer på sin tennis.

Vi är måna om att ta hand om alla kategorier av spelare och värdesätter glädjen kring tennisen! Att skapa en stimulerande och levande miljö i hallen tycker vi är det viktigaste för att locka fler att vilja fortsätta spela tennis livet ut. Vi satsar därför på kvalitetstennis för alla åldrar, från bollekis och tennisskola till tävlingsgrupper och seniortennis.

Ny väntelista och nya rutiner för intagning till juniorverksamheten från och med vårterminen 2020

Från och med våren 2020 skapar vi en väntelista för barn och ungdomar som är intresserade av DJTK:s träningsverksamhet. Under våren kan man anmäla sig till ett uppspel som ligger till grund för antagningen till höstterminens träningsstart.

Läs mer om våra nya antagningsrutiner här

Så här ser vår utvecklingstrappa ut:

 

 

 

RACKETGUIDEN till dig som ska välja rätt tennisracket!

RACKETGUIDE de luxe till dig som vill fördjupa dina racket- och sen kunskaper!