DJTK Padel

Nedan följer information om hela vårt utbud inom padel. Har ni några frågor mailar ni oss på padel@djtk.se så svarar vi så fort vi kan.

Strötidsbokning

-Bokning kan ske tidigast 14 dagar före spel. Bokning sker vi Matchi.se. Max 2 bokningar per person.

-Medlem 480 kr/timme, ej medlem 550 kr/timme.

Aktiviteter

-Vi erbjuder ett stort antal aktiviteter varje vecka för våra padelspelare. Som medlem i föreningen har du också rabatterade priser på aktiviteterna.

-De olika aktiviteter vi erbjuder är: Matchspel, seniorpadel 60+ och teknikträning. Alla aktiviteter finns att boka via Matchi.se eller enklast via Matchiappen.

Divisionsspel

-En damserie med 6 divisioner och en öppen serie med 8 divisioner.
-För deltagande i divisionsspelet så krävs medlemskap i DJTK.
-Tider: vardagar kl. 17:30 – 21:30, samt söndagskvällar kl.15:30 – 21:30.
-Spelform: Varje spelomgång löper över 15 veckor, med 6 spelarpar i varje grupp.
-Efter var femte omgång sker upp- och nedflyttning utifrån resultat i matcherna.

Pris: 2950kr/person och termin, inklusive banhyra. Hela seriespelet sköts vi Backhandsmash. Finns intresse att deltaga mailar ni padel@djtk.se.

Juniorpadelskola

Intresset för padelskolan är stort och är för barn mellan 7 år – 19 år gamla. Vi har förnärvarande kö till verksamheten men luckor kan finnas beroende på ålder och nivå. Maila padel@djtk.se för mer information.

– Träningen bedrivs i första hand vardagar kl. 14:30 – 18:30

Pris: 3 900 kr/termin för 1 tillfälle i veckan. Vid träning fler dagar i veckan rabatteras priset.

Padelträning för vuxna

Vi erbjuder vuxenträning morgon och förmiddagar för alla som vill träna på att bli bättre. Det finns ett stort antal grupper att anmäla sig till och vi anpassar efter nivå i vilken grupp som passar just dig. Våra erfarna tränare hjälper dig att utvecklas och lära dig mer om spelet.

Kurserna är terminsbaserade 17 veckor. Är du intresserad att träna med oss mailar ni till padel@djtk.se.

Pris: 4600 kr.

Nedan finns en gradering där du kan få ett hum om vilken nivå du befinner dig på. Vi provspelar alltid med de som vill träna med oss så ni hamnar i rätt grupp.

Padel Nivå 1-10

  1. Aldrig hållit ett racket.
  2. Nybörjare. Håller på att lära dig grunderna i padel.
  3. Nybörjare avancerad. Känner till grunderna i spelet men är obekväm med volley, overhead och har problem med väggstuds.
  4. Fritidsspelare. Spelar regelbundet och känner grunderna väl och kan öka tempo i spelet. Har racketvana och kan spela bollen konsekvent över nät. Behärskar overhead och volley men har svårt att avgöra.
  5. Genomsnitt. Har mycket racketvana och spelar tennis eller padel ofta. Kan öka tempot i spelet och behärskar både under och överskruv på ett bekvämt sätt. Stabil i overheadspelet och med bra rörelseschema.
  6. Genomsnittligt avancerat. Som nivå 5 men med bättre smash och specialslag. Också mer konsekvent och mer kontroll.
  7. Erfaren. Kan försvara och vända spelet mot motståndaren. Kan upprätthålla trycket på motståndaren med tunga volleys och bygga upp och slå vinnare. Tävlar i nationell C klass.
  8. Skicklig. Behärskar alla de tekniska och taktiska delarna av spelet. Kan läsa spelet och använda olika taktiska element beroende på motstånd. Förmodligen bland de bästa spelarna i din klubb och utövar padel regelbundet, troligtvis med tränare. Tävlar i nationell A eller B klass.
  9. Expert. Tillhör det absolut bästa och behärskar spelet på högsta nivå och kan spela nationella tävlingar med bra resultat. Tillhör eliten i Sverige.
  10.  Världsklass. Topp 20 i världen.

Kontakt

Om du har frågor kring padelverksamheten är du varmt välkommen att kontakta oss på padel@djtk.se.

 


This form is currently closed for submissions.