Vi önskar alla en glad sommar!

28 juni, 2017

Hej,

Nu är äntligen sommaren här!

I tennishallen är det full aktivitet med lägervecka nr 2 för våra juniorer. Under senaste två veckorna har vi haft över 100st juniorer i olika åldrar som varit med på våra läger och spelat många timmar tennis!

Vi medarbetare går på semester efter fredag 30juni och är tillbaka igen den 7e augusti för att starta igång höstterminen med full fart!

Till hösten kommer tränarteamet att förstärkas med ytterligare tre tränare med olika ansvarsområden. Vi är glada över att Magnus Hjulström, närmast från Vallentuna Tennisklubb, börjar hos oss som ansvarig för Tennisskolan from hösten. Då Jonathan slutar hos oss efter sommaren kommer vi att välkomna ett bekant ansikte som ny ansvarig för de äldre tävlingsspelarna, nämligen Marcus Åkerström. Marcus har senaste åren varit i Vietnam och arbetat med tävlingsspelare på heltid, vi ser fram emot att få ta del av Marcus erfarenheter. Vi kommer också att stötta upp teamet med timtränare under hösten för att kunna skapa ännu fler möjligheter för er medlemmar att spela tennis i lite andra former så som Sign-In med mera. Närmare presentationer av våra nya medarbetare kommer ni att hitta på hemsidan efter sommaren.

Vi är också väldigt glada över att få välkomna Mats Wielbass som påbörjar sin tjänst som hallvärd i klubben efter sommaren. En närmare presentation av honom kommer även den efter sommaren.

Glad sommar!

Micaela Hjelm

Klubbchef DJTK