Välkomna tillbaka till en ny tennistermin!

7 augusti, 2016

Hej,

Vi vill hälsa alla välkomna tillbaka till en ny tennistermin!

Måndagen den 8e augusti öppnar hallen igen efter sommarledigheten och vi hoppas att alla ser fram emot en ny tennistermin lika mycket som vi gör!

Som ni kanske läst tidigare på hemsidan har hallen under sommaren fräschats upp både utvändigt och invändigt. Fasaden har målats om, liksom tennisbanorna inomhus som dessutom bytt färg till blått! Då banorna genomgått en ommålning kommer första veckan att innebära en del arbete med banorna så som jobb med domarstolar, skynken mm. Vi vill därför be alla våra medlemmar om överseende då vi personal kommer att röra oss en del runt banorna första veckan för att göra det så snyggt som möjligt för er medlemmar framåt.

Kontraktstiderna samt gruppspelen startar redan den 8e augusti i hallen och närmast i kalendern hittar vi äen klubbens årliga Intagningsspel för juniorverksamheten den 15-16e augusti. Mer information om Intagningssspelet kommer att mailas ut samt publiceras på hemsidan närmare speltillfället.

Juniorverksamheten startar torsdagen den 25e augusti och seniorverksamheten sedvanligt ca. en vecka senare. Träningstider och upplägg kommer att publiceras och skickas ut separat av respektive verksamhetsansvarig.

Matchspelet för våra seniorer är vi även i full gång att planera för att hitta en så bra lösning som möjligt inför ny speltermin. Så snart vi är klara med det kommer vi att presentera det för er medlemmar i matchsspelet.

Vi ser verkligen fram emot en ny tennistermin med full aktivitet i hallen!

/Micaela Hjelm, Klubbchef