Välkommen Leo Borg

6 september, 2023

 

Leo Borg, som tränats av vår nya chefstränare Rickard Billing sedan 10-års åldern, väljer att följa med Rickard till vår klubb och kommer alltså att representera Djursholms TK framöver även om det under hösten blir under DD Elits flagg.

”Det känns oerhört kul, dels för min egen del att “enklare” kunna stötta Leo de dagar han befinner sig hemma i Stockholm men också att Djursholms TK väljer att stötta Leo i en mycket viktig del av karriären. Leo är 20 år nu och de kommande 2-3 åren är extremt viktiga och spännande för hans fortsatta karriär”, kommenterar Rickard.

Vi ska nog inte räkna med seriespel för Leo som kommer tävla den perioden men man vet aldrig och han har redan visat upp sig här i hallen, både tränat, lunchat och agerat hjälptränare 🙂

Leo säger själv; ”Det känns naturligt för mig att följa Billing som varit vid min sida i halva mitt liv. Han reser ej med mig längre som tidigare men vi har daglig kontakt under mina resor, mellan matcherna och finns det stream eller livescore så vet jag att han finns där. När jag är hemma så fixar han med träning så man kan säga att allt blir som vanligt för egen del vilket är det jag ville ha”.

”Sedan har jag blivit väldigt vänligt bemött av alla här i hallen och de från klubben, Peter och Ulf som jag träffat. Känner ju även Tsegai och Christian väl som kommer synas en del här i hallen framöver men måste även lyfta fram Jacks luncher som håller högsta klass. Glasnudelsalladen med kyckling är en personlig favorit som jag varmt kan rekomendera”, säger Leo.

 

Vi hälsar Leo varmt välkommen och håller tummarna för att det blir Davis Cup debut i Bologna inom kort!

 

Peter Hjort

Klubbchef

Djursholms Tennisklubb