Tack för en rolig och lärorik helg, Holmen Tk!

14 oktober, 2018

Klubbutbytet mot Holmen Tk från Oslo gav som vanligt mycket spelglädje, arbetsglädje, positiv energi och en massa härliga matcher. Holmen Tk kom med elva spelare, fyra tjejer och sju killar födda 01–03. De har huserat i hallen från fredag till söndag, sovit gott i klubbrummet och kunnat laga sin frukost i köket.

DJTK har ”snurrat” runt på fantastiska 40 spelare födda 03-07. Tennismatcherna startade på fredagen klockan 15-22 och fortsatte på lördagen mellan 11-15 och 17-21. Sammanlagt spelades det 81 tennismatcher och 4 innebandymatcher. Slutresultat och antal vunna matcher blev till slut 53–32 till Holmen Tk. Stort grattis!

DJTK ordnade med mat under dessa två dagar. Menyn bestod av lasagne, makaroner, köttfärssås och sallad samt en välkommen pizza på lördagskvällen.

På fredagskvällen höll Peter Eriksson, huvudansvarig i Holmen Tk ett föredrag i ”positiv coaching”. De har arbetet med verktygen ALM och FOCUS 4 sedan en tid tillbaka, vilket lett till positiva resultat för både spelare och ledare. Hela juniorkommittén var med under föredraget, vilket var mycket uppskattat av oss medarbetare. Tillsammans med sunda värderingar ska vi bygga och påverka vår verksamhet framåt.

Ett stort tack till alla spelare och medarbetare för visat engagemang, kämpaglöd och fint mottagande av Holmen Tk. Vi är varmt välkomna till Norge under våren för ny klubbmatch. Ser fram emot det! 😊

//Tränarna (Öyvind, Thomas, Marcus och Magnus, samt Peter och Olle från Holmen Tk)

tranarna_holmenutbyte_