Tack alla, för en trevlig klubbkväll!

12 december, 2018

I torsdags bjöd klubben in till stor Mingelkväll. Allt arrangerat för att uppmärksamma 75-års firandet av klubbens bildande, 20-års jubileum för hallen och för att introducera klubbens nya klubbchef och dennes tankar om verksamheten. Klubbens intressanta historia presenterades av Gösta Björk, Ulf Bennetter, Sten Häger, Erik Welander och Christina Edelstam under en inledning som blev nästan en timme längre än utlovat. Så kan det bli när det finns så mycket att berätta..;)

Därefter fick medlemmarna lära känna nyrekryterade klubbchefen Julius Demburg. Julius, ett mycket välkänt namn i tenniskretsar, som delade med sig av hur han uppfattar nuläget i klubben men framför allt ägnade han tid åt att beskriva visioner om vart vi som medlemmar kan ta den här klubben. Idéer introducerades för medlemmarna och därefter fick gästerna höra vad den samlade panelen bestående av Nicklas Kulti – Robin Söderling – Maria Strandlund – Jonas Arnesen – Magnus Alsterback – Anders Heimklo – tyckte om framtidsplanerna och även om en hel del på ämnet ”hur gör vi svensk tennis till världsklass igen?”

Under kvällen fick vi njuta av god mat och dryck på bana 1 som för ändamålet hade gjorts om till festlokal. Allt höll högsta klass och möjliggjordes av vårt team i hallen som slitit med planering och genomförande under lång tid.

Marten 75_presentator och marten Pakar_med_kapp Benneter med flera Edelstam Julius1 Julius och publiken  Medarbetare2 Publiken panelen och julius Panelen