Nyhetsbrev maj #2

24 maj, 2020

Innehåll:

  • Dags att söka ny klubbchef för DJTK
  • Nya regler för No-show
  • Vårrea i tennisshopen
  • Ny klubbkollektion från Nike

 

Dags att söka efter ny klubbchef

Styrelsen beslutade på senaste styrelsemötet att starta upp ett arbete med att finna en ny klubbchef. Mats Wielbass, som är nuvarande klubbchef, har haft en tillfällig position under en tid och klubben är tacksam över hans insats. Nu är det dock dags att hitta en långsiktig lösning på ledarskapet i klubben och en sökprocess har inletts.

 

Nya regler för No-show

Efter en utvärdering under våren har styrelsen beslutat att införa nya regler för att undvika att bokade banor står tomma. Under de fyra första månaderna var drygt 400 timmar på kontraktstider outnyttjade liksom 100 timmar bokade spelrättstimmar. Även gruppspelstider kommer att gås igenom. Vidare har vi noterat ett visst ”missbruk” med sena avbokningar av strötider vilket är oacceptabelt. En översikt finner du här och de mer detaljerade regeldokumenten som ligger på hemsidan uppdateras inom kort.

 

30–40% rabatt i tennisshopen

Passa på att fynda inför sommaren. Rean håller på till 30 juni. Det kommer att vara 30-40% rabatt på kläder, skor och racketar. Det kommer också vara fina klipp på utvalda produkter som t ex Wilson Clash 98, Babolat Pure Drive och Yonex racketar som säljs för 1.000 kr ramen. Var med och stötta vår fina tennisshop i hallen.

 

Äntligen dags för våra nya klubbkläder

En ny kollektion med klubbkläder från Nike kommer att lansera inom kort med webshop samt provkollektion för utprovning av storlekar. Det kommer mer information under nästa vecka kring lanseringen så håll utkik på DjTK-webben samt Instagram, där ni även kommer att hitta information om hur beställning och leverans kommer att ske. Nedan ett axplock ur den fina kollektionen.