Nyhetsbrev januari 2022

6 januari, 2022

 

Välkommen tillbaka till ett nytt tennisår!

God fortsättning, hoppas du haft en härlig ledighet och att du fått träffa nära och kära. Kanske har du även fått in någon timma tennis?!

På måndag börjar en ny spännande termin. Vi rivstartar med vårt klubbmästerskap och ett trevligt klubbmingel under kvällen på finaldagen. I år finns det en klass för alla åldrar och nivåer. Jag uppmuntrar alla till att ställa upp i KM, det är verkligen kul och framförallt utvecklande att spela match.

Inför vårterminen har vi utökat aktivitetsutbudet för alla åldrar och nivåer. Håll utkik i vårt nya kalendarium så att du inte missar något. Du hittar det i på klubbens hemsida.

Bygget av padelhallen fortskrider enligt plan och inom några veckor har vi en täckt byggnad med väggar och tak.

Nedan följer kort information om vad som ligger inom närmsta framtid.

Vi ses i hallen!

/ Peter Hjort med personal

Du hinner fortfarande att anmäla dig!

Tag chansen att anmäla dig till KM som går av stapeln på klubben den 15-23 januari 2022. Det finns en klass för alla nivåer och åldrar. Mer information om tävlingen och anmälan hittar du på djtk.se, eller direkt via länkarna nedan. Anmälan stänger 9 januari.

OBS!
För att anmäla dig behöver du ha en tävlingslicens hos Svenska Tennisförbundet. Spelar du endast KM räcker det bra med en motionslicens, som är kostnadsfri.

Här registrerar du din tävlingslicens (Tävling Online)
Tävlingsinformation och tävlingsklasser
Anmälan via Tävling Online (svtf.tournamentsoftware.com)

 

Klubbmingel under KM

Vi kommer att anordna en mingelkväll för klubbens medlemmar i samband med finalspelen under KM. Från bistron kommer Jack att erbjuda en charkbricka med något gott att dricka till! Sätt ett kryss i kalendern lördagen den 22 jan mellan 18:00 – 22:00, så umgås vi tillsammans under trevliga former.

Vi följer naturligtvis de restriktioner som anges och återkommer om något skulle ändras.

Nya fräscha skåp för uthyrning

Efter lång väntan har de nya skåpen äntligen kommit på plats i både damernas och herrarnas omklädningsrum. Kontakta receptionen om du vill hyra ett skåp. 

Vision: DJTK – Framtidens tennisklubb!
Värdegrund: Glädje, Engagemang, Utveckling

Det här är vår nya vision och våra värdeord. I december träffades hela styrelsen och delar av personalen under en heldag på Bosön för att starta upp det viktiga arbetet med att skapa en ny värdegrund och vision för klubben. På årsmötet den 30 mars kommer vi att presentera det fortsatta arbetet som kommer att pågå under våren.

Digitala informationsskärmar i hallen
Vi hoppas du uppmärksammat de nya informationsskärmarna som finns i damernas respektive herrarnas omklädningsrum samt vid reception och utanför shopen! Här kommer vi kontinuerligt att presentera nyheter och viktig information. Nästa gång du besöker klubben så rekommenderar vi att Du tar en titt på dem.