Den nya klubblogotypen

13 oktober, 2016

Nu är vi nästan halvvägs in i höstterminen och vi kan konstatera att tenniskalendern är full av aktiviteter denna period. Klubbens alla serielag är i full gång med att försöka erövra matchvinster runt om i regionens tennishallar, och vi har även full aktivitet i vår egen tennishall med alla juniorer och seniorer som dagligen väljer att vistas i hallen. Det är vi otroligt glada över!

Som vi i somras informerade om genomgår vi en resa i klubben för att förbättra vår verksamhet för er medlemmar. Som ett led i detta vill vi bl.a. presentera en ny, modern och uppfräschad klubblogga. I ett inledningsskede kommer ni att se loggan i vår entré och interiört men vi avser även att komplettera vår klubbkollektion med nya profilkläder. Dessa kommer att tas fram under våren -17.

Vi har under hösten lyckats med en del av våra målsättningar; att bl.a. erbjuda fler seniorer möjlighet att spela tennis genom att starta fler vuxenträningsgrupper. Vi har även lyckats erbjuda våra spelare i minitennisverksamheten möjligheten att träna 2ggr/veckan. Som alla nya förändringar tar även denna tid att sätta sig och vi i tränarteamet jobbar hela tiden med att förbättra och optimera träningsuppläggen. Vi har höga ambitioner med den sportsliga verksamheten och vi ser fortsatt fram emot att träffa er alla på tennisbanan för att skapa tennisglädje!

Under hösten har även cafeterian i hallen utvecklat sitt utbud i form av fler nyttiga alternativ i matväg. Cafeterian är en naturlig mötesplats i många miljöer, så även i vår tennishall och då vi har fler medlemmar som vistas i hallen är vi väldigt måna om att fortsättningsvis hålla en hög servicenivå.

 

/Micaela Hjelm

Klubbchef