Ny klubbchef i DJTK

5 juni, 2020

Bästa medlemmar,

det är med stor glädje vi kan berätta att vi i veckan anställt en ny klubbchef för Djursholms Tennisklubb – nämligen Peter Hjort.

Peter är idag klubbchef på Lidingö TK. Han är 46 år och har gedigen tennisbakgrund, både som spelare och ledare. Han har bland annat varit juniorlandslagskapten på Svenska Tennisförbundet och coachat Sofia Arvidsson, som under Peters tid tog sig från plats 180 till 29 i världen på WTA-rankingen.

Peter har jobbat i Lidingö TK i 12 år, de senaste åren som mycket uppskattad klubbchef. Under sin tid i klubben har han haft en avgörande roll i arbetet med att bygga upp en fantastisk verksamhet med både bredd och topp. Klubben har även lyckats skapa en fin medlemsgemenskap där Sveriges största KM tillhör en av årets höjdpunkter. Samtidigt har Lidingö TK lyckats ta herrarnas A-lag till elitserien för första gången.

Vi är därför oerhört glada att Peter nu är beredd att anta en ny utmaning – att leda Djursholms TK under de kommande åren. Hans medlemsfokus och sociala förmåga i kombination med djupt tenniskunnande kommer bli en fantastisk tillgång för oss.
 
Peter startar sin anställning den 1 september. Vi återkommer med en mer utförlig presentation av Peter och hans planer för klubben i mitten av augusti.

Bästa hälsningar
Styrelsen DjTK