Kort från årsmötet

24 mars, 2016

Mötet inleddes med att Wille Karlsson fick ta emot årets pris till Gösta Johanssons minne. Ett stipendium som delas ut årligen till en junior i klubben som varit ett gott föredöme både på och vid sidan om banan. Stort grattis, Wille!

Årsmötet

2015 var ett bra tennisår för klubben. Tennisintresset växer, vilket märks på att vi har fler bokade banor, större KM-deltagande och fler träningsgrupper i seniorverksamheten. Vi har även haft ett år med fina tävlingsresultat bland både juniorer och seniorer.

Det har också varit ett år med en del förändringar. Vi har genomfört en omorganisation där Micaela Hjelm nu blivit klubbansvarig, samt rekryterat två nya tränare; Öyvind, som började i februari och Mathilda som kommer att börja hos oss på deltid från och med april. Nu har vi ett starkt team som redan är full gång med att utveckla verksamheten på alla nivåer.

Idag har vi 500 aktiva juniorer, nästan 100 spelare i seniorernas matchspel och ett drygt 100-tal deltagare i gruppträningen för vuxna.

Andra viktiga delar i verksamheten är lägerskolorna, matchutbyten med andra klubbar och inte minst de tävlingar vi arrangerar; från Mini/Midi/Maxi-tävlingarna för de minsta till H&M Team Cup och Djursholms Ladies för dem som siktar mot världstoppen. Vi har tio lag representerade i Svenska Tennisserien och ett brett gäng tävlingsjuniorer i olika åldrar.

Klubbens ekonomi är god och stabil. Årsredovisning och kvartalsrapporter presenteras kontinuerligt på webben.

Nu ser vi fram emot en spännande framtid i klubben!