Julius veckobrev 8

22 februari, 2019

Sportlov i antågande – då kan du spela mycket tennis

Nästa vecka är det uppehåll i träningen. Många åker bort till skidorter och en del säkert till varmare breddgrader. Några av tränarna är även de lediga under lovet, men de flesta av oss finns som på plats som vanligt i hallen.

Vi summerar de fösta sex veckorna på terminen med att vi tagit kliv framåt gällande arbetet med att skapa en tydligare linje i verksamheten. Vi får mycket beröm för arbetet med de allra yngsta barnen. Vi ser också en progression gällande hur vi bedriver träningen uppåt i åldrarna.

Strukturer i arbetsmetodik börjar sakta sätta sig på ett bättre sätt. ”Ordning & reda” i verksamheten blir bättre, vilket var en actionpunkt vi haft i fokus senaste månaderna. Vi är långt ifrån nöjda ännu, men vi känner att vi tar stora steg framåt på flera olika områden.

Sportlovet

Att många av er åker bort på sportlovet vet vi om. Givetvis fantastisk kul och ett bra tillfälle att ladda batterierna från vardagen på hemmaplan. Vi önskar alla medlemmar som åker iväg en fin resa och ett härligt lov. För er som är hemma finns fina möjligheter till spel:

Sportlovsläger
Passa på att köra intensivt under lovet. Vi har läger för Play & Stay, tränings-, junior- och tävlingsgrupperna. Nytt för i år är att vi även kör ett intensivt läger för vuxna under tre dagar nästa vecka. Undertecknad ser fram emot att själv stå på banan under det lägret. Mer läsning om lägret gör ni på www.djtk.se

Lediga tider att boka
Eftersom det är träningsuppehåll finns många lediga tider att boka kl 14-21 under hela lovet. Chansa på en drop in-tid eller boka för att vara säker. Vill du få lite tips och bra träning? Anlita någon av tränare för en individuell lektion!

Tre platser lediga i Get Ready To Play – Bollrummet

Efter sportlovet släpper vi på tre nya elever på Get Ready To Play verksamheten i bollrummet. Först till kvarn gäller. Anmälan skickas till jolanta.sylwander@djtk.nu

 

Avslutar det här brevet med ett mycket glädjande besked vi fick under veckan från kommunen. Under april/maj nu i vår kommer de att iordningställa parkeringen. Den kommer jämnas ut och asfalteras. De kommer dessutom markera var man får stå och var man inte får stå. Väldigt positivt att det här nu genomförs av kommunen.

 

Önskar er alla ett fint veckoslut!
Julius