Julius veckobrev 49

9 december, 2018

Brevhuvud

Ikväll hoppas vi blir en fantastisk kväll. Jag imponeras verkligen över hur mina medarbetare och även flertalet medlemmar bidragit till att det kommer bli en kväll att minnas.

Redan i förrgår började vi med de praktiska förberedelserna och sent igår kväll började arbetet med att iordningställa bana ett inför kvällens mingel. Planeringen har fungerat fantastiskt bra och nu hoppas vi att ni medlemmar kommer och hjälper till med att göra detta till en precis så trevlig kväll som vi planerat för! Bordet är dukat…

Nu laddar vi för julavslutning och julklappar

Idag är det Nikolaus-dagen och dags för årets önskelistor. Tomtens bästa tips är att ta med önskelistorna in till Berndt i Racket-Shopen. Han har fantastiska priser på väldigt många fina produkter i shopen. Jag har redan handlat mina julklappar där.  Som medlem känns det självklart att göra det hos Berndt, när det gäller tennisprodukter.

Luciafirande den 13 december

Enligt tradition gästas vi av Lucia och hennes tåg på luciadagens förmiddag.  Ett uppskattat besök inte minst av våra äldre medlemmar som brukar förgylla hallen på förmiddagarna. Jolanta och Thomas har koordinerat det här på ett föredömligt sätt tillsammans med Milles Lindgren. Vi hoppas på stor uppslutning från våra medlemmar! För mer detaljer, kontakta Jolanta och Thomas.

Julavslutning den 15 december

Vi hoppas att vi får lika stor uppslutning som ikväll på juniorernas julavslutning. Personligen vill jag få chans att träffa så många som möjligt under lekfulla former. Vi kommer att dela ut en inslagen liten julklapp till alla som är med.  Mer information om julavslutningen finns i hallen och har även skickats ut till berörda. Kontakta Öyvind eller Magnus om du har några frågor. Deras kontaktuppgifter finns alltid på hemsidan.

Avslutningsvis vill jag passa på att tacka er engagerade föräldrar och medlemmar för all kontakt via e-mail och i samtal. Den har betytt mycket för att jag på så kort tid kunnat kunnat sätta mig in i verksamheten och tillsammans med vårt härliga medarbetarteam kunnat komma igång med att jobba och planera framåt, för ert bästa.

Önskar alla ett fint veckoslut och ser fram emot att se många av er ikväll!

/Julius