Julius veckobrev 47

19 november, 2018

Du missar väl inte mingelkvällen? 

Hej kära medlemmar,

Fantastiskt kul att vi är uppe på över 200 medlemmar som kommer torsdag den 6/12 2018. Flertalet av mina kära kollegor och medlemmar poängterar att det här är ett högt deltagarantal. För mig som ny i klubben så hoppas jag givetvis på många fler. Jag tycker därför att just du ska anmäla dig innan det är för sent. Imorgon, den 20/11, sätter vi stopp och börjar planera för en härlig kväll tillsammans.
I verksamheten är det stort fokus på att se över nuläget och tillsammans titta på vad som fungerar bra och vad vi kan göra bättre redan till nästa termin samt framöver i verksamheten. Vi har mycket som kan gnuggas och förfinas och det är ett fantastiskt kul gäng att jobba med. Vill även lyfta på hatten kring det mottagande jag fått. Dels i svaren på mitt veckobrev, dels i hallen från er medlemmar. Det är med stor entusiasm jag blickar framåt mot december när mitt arbete börjar på heltid.

Efter avslutat styrelsemöte är det nu dags att börja ladda för morgondagen som är en dag med arbete ihop med personal på plats i hallen.

Ta nu och boka om i kalendern den 6/12 och kom ner och gör oss sällskap i hallen du också!

Önskar dig en härlig höstvecka så ses vi framöver i hallen!

/Julius