Julius veckobrev 46

12 november, 2018

Brevhuvud

Det är så roligt att vara här!

Det är med stor entusiasm och även tacksamhet jag antar utmaningen att få leda anrika Djursholms Tennisklubb framöver. Riktar ett stort tack till alla medlemmar och styrelsen för detta förtroende.

Som ni förhoppningsvis vet påbörjades mitt engagemang den 1 oktober. Den 9 december börjar jag på heltid och fram till dess jobbar jag 20% i klubben. Större delen av tiden fram till december jobbar jag på distans. Mycket av tiden går till att sätta mig in i verksamheten.

Utöver det pågår förberedelserna för fullt inför vår gemensamma mingelkväll den 6 december. Undertecknad, tillsammans med styrelsen, hoppas att du tar tillfället i akt att komma ner till hallen och träffa oss och andra medlemmar.

Vi ser fram emot att få berätta mer om hur vi skulle kunna skapa världens bästa verksamhet för alla generationer. Utöver en trevlig kväll är det ett bra tillfälle att träffa varandra och diskutera vad du tycker är viktigast för klubbens framtid. I början av året kommer diskussionen även att följas upp av en medlemsundersökning. Vi återkommer om den!

Varför ett veckobrev?

Min ambition är att varje vecka publicera ett kort veckobrev där ni kan läsa om hur mitt arbete som klubbchef och klubbledare fortgår. Här kommer även en del matnyttig information att finnas, samt givetvis några ord om händelser som jag tycker ska uppmärksammas lite extra.

Till exempel hade vi för några veckor sedan vår internationella seniorturnering för damer som gått av stapeln. Vår personal, med Thomas och Jolanta i spetsen, genomförde ännu en gång ett gediget arbete med tidiga morgnar och sena kvällar under tio dagar. Vi krönte det på söndagen med en välspelad final där Robin Söderling var på plats för att dela ut pris till våra finalister. För två veckor sedan hade vi ett uppskattat läger för de yngre juniorerna, lett av Öyvind och Magnus. Vi hade även några juniorer som var hemma under lovet och tävlade, ett utvecklande sätt att spendera sina lediga dagar på.

Tack för att du tog dig tid att läsa dessa rader. Vill du komma in kontakt med mig för diverse frågor tveka inte med att höra av dig!

Med önskan om en fortsatt trevlig vecka. Vi ses snart!
/Julius


Har du frågor eller kommentarer? Du är alltid välkommen att höra av dig till mig via mail julius.demburg@djtk.nu eller per telefon 070-191 95 28.


Inbjudan till DJTKs Mingelkvall_