Julius veckobrev 12

22 mars, 2019

Härlig uppslutning på årsmötet!

Det var ett fullpackat klubbrum under årsmötet i tisdags. Ett härligt engagemang hos medlemmar i alla åldrar. Vi hade juniorer på plats och veteraner. Precis så vi vill ha det i vår förening. En verksamhet för alla generationer. Vi inledde med att dela ut ett härligt stipendium till Maximilian Schlawitz gällande Gösta Johanssons Minne.

Många tog till orda med diverse funderingar och förslag för framtiden. Synpunkter framfördes på 2018 års arbete. Två nya medlemmar till styrelsen valdes in medan två avgående medlemmar avtackades. Den känsla jag tog med mig hem på kvällen är att vi har ett fantastiskt engagemang hos våra medlemmar och tog med mig nedan slutsats.

Vår utmaning är kommande verksamhets år är att på olika sätt ta tillvara på den härliga energi och vilja som finns. Det gäller för oss anställda att arbeta med att skapa en verksamhet där vi uppmärksammar olika intressen som finns hos medlemmarna. Det blir en oerhört intressant utmaning för oss.

Min uppfattning är att ett gemensamt intresse finns hos alla att Djursholms TK skall vara en ledande klubb sett över alla delar av verksamheten. Mer om vad det innebär för var och en kommer vi att ta reda på genom vår medlemsundersökning som förhoppningsvis är redo att släppas i slutet av Maj månad. För oss anställda fortsätter tillsvidare arbetet med att förse våra medlemmar med den bästa av miljöer för att utvecklas både på och utanför banan. Till hösten hoppas jag att det blir ännu mer konkret för oss vad våra medlemmar har för uppfattning gällande det som fungerar bra och vad som behöver utvecklas framöver.

Jag vill fortsättningsvis som vanligt belysa några bitar i verksamheten och börjar med att återigen uppmärksamma vårt gym som sedan följs av andra händelser i närtid som jag gärna vill ni uppmärksammar.

Good Shape Gym:

Vårt fina gym som drivs externt sedan 1999 har tillsammans med DJTK skapat förmåner för alla medlemmar. Öppettiderna har utökats och förmånliga priser för terminskort finns presenterade på vår hemsida. Surfa in redan idag på www.djtk.se och titta på nya öppettider och de förmånliga priser som finns gällande terminskort. Du finner info om gymmet under fliken övriga verksamheter.

Open House inleder en period av lite nya träningsformer nu i helgen:

Känns oerhört roligt att vi fått så fin respons på de tre nya träningsformerna. Vi har nu över 25 anmälda till de här nya produkterna. Riktigt roligt med tanke på att det är helt nya produkter som vi inte tillhandahållit tidigare. Vi håller anmälan öppen in i det sista för alla aktiviteter enligt nedan. Vill du vara med? Skicka ett e-mail till mig direkt julius.demburg@djtk.nu. För mer info om aktiviteterna surfa in på www.djtk.se

Open House 23/3 2019 Kl. 12.00-15.00

Frukostdrills 25/3 2019 Kl. 07.00-18.00

Lunchdrills 3/4 2019 Kl. 12.00-14.00

Det finns mycket tider att boka för dig som vill spela tennis i vår fina hall framöver:

Under vecka 14 då vi har tävlingen HM Team Cup kommer vi att släppa mycket bokningsbara tider under kvällstid. Du som medlem har då chansen att få tillgång till banor som annars är upptagna av kontraktstider. Möjlighet till det här är pga. av ett något mer komprimerat spelschema än vi vanligtvis kan  genomföra.

Vi har i år förlagt många av matcherna som ger tillfälle till bokning av tider på ett annat vis en tidigare. Vi tycker det ska bli oerhört intressant att följa hur mycket som bokas gällande dessa bokningsbara tider en vecka där alla är på hemmaplan och har normala rutiner med arbete och andra åtaganden.

Lediga tider varje vecka:

Vill återigen även passa på att uppmärksamma er på ledigställda tider för mer spontanspel och större tillgänglighet till spel för våra medlemmar enligt nedan. Dessa tider finns lediga varje vecka och kan bokas på www.djtk.se Lunchtiderna kan man med fördel en så länge komma ner och chansa på och utnyttja det förmånliga drop in priset på 180 kr.

Se nedan och surfa in och boka direkt:

Måndagar: 07-18 11-14 21-22

Tisdagar: 07-09 11-14 21-22

Onsdagar: 07-09 11-14 22-23

Torsdagar 07-08 11-14 20-21 22-23

Fredagar 12-14 18-21

Lördagar 08-09 10-12 13-14 16-17

Söndagar 08-12 13-15 17-19

Slutligen vill jag redan nu uppmärksamma er på ett nytt grepp vi tar gällande utomhusbanorna vid slottet:

Den 28/4 2019 mellan 08.00-18.00 kommer vi medarbetare ta ett gemensamt krafttag för att färdigställa våra nyanlagda utomhusbanor uppe i vid slottet. Vi hoppas på stor uppslutning från våra medlemmar där vi hjälps åt att städa omklädningsrum, sätta upp skynken, välta banorna, få upp nät m.m. Vi ordnar korvgrillning och varmt gott kaffe och på eftermiddagen genomför vi en brännbollsturnering för dem som vill. Du kan komma när det passar. Vara på plats hela dagen eller ett par timmar. Vi sätter dig i arbete gällande det som passar just dig. Om inte arbetslusten faller in kom gärna ner och umgås över en kopp kaffe som vi bjuder på. Vi ser fram emot stor uppslutning i det förhoppningsvis fina vårvädret.

Det här kommer givetvis att annonseras tydligare men du kan redan nu visa intresse och anmäla dig till julius.demburg@djtk.nu Vi vill gärna ha in anmälningar så vi kan beräkna på ett ungefär hur många vi kommer att bli under söndagen den 28/4.

Jag vill återigen tacka för att du tar dig tid att läsa igenom veckobrevet. Fortsätt gärna komma med synpunkter och input på vår verksamhet. Tillsammans så utvecklas vi genom att tycka till om vad som kan förbättras men även gällande vad som fungerar bra i vår verksamhet.

Önskar er alla ett fint veckoslut!

/Julius