Julius veckobrev 10

7 mars, 2019

Årsmöte i sikte!

Om 12 dagar är det årsmöte vilket jag hoppas tilltalar varje medlem hos oss. Det har gått ut inbjudningar via e-mail och det har annonserats på våra sociala medier under en tid tillbaka.

Jag hoppas verkligen att alla våra medlemmar sluter upp. Att ni tar chansen att träffas, sätta er in i verksamheten men framförallt ta tillfället i akt att påverka viktiga beslut gällande Djursholms TK´s verksamhet. Att deltaga på årsmötet är varje enskild medlems chans att påverka. Jag hoppas att just du bokar in den 19/3 2019 Kl. 19.00 i klubbrummet.

Sportlovet föregående vecka fortlöpte med ovanligt hög aktivitet i hallen. Vi genomförde både läger för barn och vuxna för första gången på sportlovet.  Vi hade även många som tog chansen att spela på tider som normalt är upptagna för ordinarie träningsverksamhet.

Good Shape Gym:

Vårt fina gym som drivs externt sedan 1999 har tillsammans med DJTK skapat förmåner för alla medlemmar. Öppettiderna har utökats och förmånliga priser för terminskort finns presenterade på vår hemsida. Surfa in redan idag på www.djtk.se och titta på nya öppettider och de förmånliga priser som finns gällande terminskort. Du finner info om gymmet under fliken övriga verksamheter.

Premiär för tre nya träningsformer för vuxna:

Open House 23/3 2019 Kl. 12.00-15.00

Frukostdrills 25/3 2019 Kl. 07.00-18.00

Lunchdrills 3/4 2019 Kl. 12.00-14.00

Dessa tre träningsformer med stor flexibilitet är för dig som vill spela mer tennis och få instruktion av tränare. Du läser med fördel mer om det genom att gå in på vår hemsida. Klicka där på Premiär för tre nya träningsformer. Vid ytterligare frågor tveka inte med att kontakta mig personligen för mer info.

Ordning & Reda:

Vi är oerhört nöjda med att vi börjar få en bättre ordning & reda i hallen. På banorna ser vi att fler och fler av medlemmarna tar sig tid att plocka undan efter sig. Vår tränarstab jobbar med att öka noggrannheten med att plocka ihop allt material tillsammans med eleverna. Vår personal i receptionen hjälper även dem till på ett föredömligt vis innan stängning. Vårt nästa steg är att området i vår entré ser snygg och prydlig ut. Vi uppmanar alla medlemmar att ställa skorna i skohyllan alt på golvet nära skohyllan. På så sätt får alla en första upplevelse av en entré utan skor som ligger i vägen för att komma in i hallen.

Avslutar återigen det här veckobrevet med att tacka för de värdefulla synpunkter vi får in på vår dagliga verksamhet från er via mail och samtal i hallen och på telefon. Vi är nu i startgroparna med att påbörja arbetet med vår medlemsundersökning. Vi hoppas att den är redo att skickas ut i slutet av maj 2019. Det är ännu ett steg mot att ta tempen på var vi befinner oss i medlemsnöjdhet i gällande alla delar av vår verksamhet.

Sist men inte minst påminner jag om morgondaens uppsamlings heat gällande KM finalerna som ej kunde spelas under vecka 6. 16.00 imorgon 9/3 så serveras det snacks och lite god dryck medan vi rullar igång eftermiddagens finalpass.

Ser fram emot att se många av er på plats imorgon alternativt under nästkommande vecka.

Önskar er alla ett fint veckoslut!

/Julius