Jubileumsaktiviteter under KM-veckan

25 januari, 2023

Välkommen till en jubileumsvecka full av aktiviteter!

Vi ser fram emot en välfylld hall under KM-veckan och hoppas att du anmält dig till minst en klass! (Annars är det inte för sent än, det finns en klass för ALLA.) Mellan matcherna ses vi i hejaklacken, i Jacks Bistro och på jubileumsaktiviteterna. Nedan hittar du schemat för hela veckan.Varmt välkommen!

Vi ses i hallen!
/Peter

Föreläsning om DJTK-modellen & More Tennis Checkpoints

Måndag 6 februari 18:00 – 19:00

Ta del av tankarna i DJTK-modellen och hur vi jobbar med en spelares tennisutveckling i det DJTK-utvecklade programmet More Tennis CheckPoints. Alla DJTK-tränare är på plats för att svara på frågor. (Drop in)

Vill du serva bättre och hårdare?

Tisdag 7 februari 15:30 – 20:00

Martin Taipale från AIM-X finns på plats i 

bollrummet för tips och råd. Han kan dessutom göra ett enkelt och snabbt test som visar vad du behöver förbättra för att få en bättre och hårdare serve. Vem vill inte det?! (Drop in)

Exklusiv champagneprovning tillsammans med champagnehuset HATT et SÖNER. ( INSTÄLLT)

Onsdag 8 februari 18:00 – 19:30.   (INSTÄLLT)

HATT et SÖNER är ett svenskägt champagnehus med ett unikt koncept i champagneregionen – Personal Vintage. Konceptet ger dig möjlighet att skapa din egen personliga champagne tillsammans med HATT et SÖNER och deras vinmakare. Du får även möjlighet att vara med på skörderesa till Champagne. För att vara med i
Personal Vintage krävs en personlig inbjudan, genom att delta den här kvällen kommer du utöver att prova toppchampagner få en sådan inbjudan.

Kostnad: 995 kr. Anmälan och betalning i MATCHi. (INSTÄLLT) 

Mingelkväll i bistron

Torsdag 9 februari 17:00 – 21:00

Välkommen till en mingelkväll med DJTK-vänner där Jack erbjuder ost- & charkbricka och något gott i glaset, samtidigt som du kan titta på matcherna. (Charkbricka och två enheter dryck ingår)

Kostnad 350 kr. 

Fredagsmys med tacokväll

Fredag 10 februari 17:30 – 20:00

Vad är en fredag utan tacos? Ta med familjen och förläng fredagsmyset på klubben. Bistron servar en magisk tacobuffé med klassiska tillbehör, som
passar både vuxna och barn. 

Kostnad: vuxen 155 kr, barn 110 kr

Godisregn och stipendieutdelning

Lördag 11 februari 12:30

Träffa klubbens nya maskot som kommer på besök och bjuder på godisregn för alla barn. 

Lördag 11 februari 13:00

Välkommen till den årliga utdelningen av våra två fina juniorstipendier till Gösta Johanssons minne och Olle Persons minne.

 

Finaldag

Söndag 12 februari från 10:00

Kom ned och titta på finalerna och prisutdelningar!