Ett julbrev från Peter

23 december, 2020

Det lackar mot jul och 2020 lider mot sitt slut, ett minst sagt annorlunda år för oss alla…

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till er alla som på ett föredömligt sätt respekterat och fortfarande respekterar de restriktioner vi varit tvungna att anslå. Det har gjort att vi kunnat ha klubben öppen och bedriva vår verksamhet, vilket har betytt mycket för många! Vi kommer att behöva fortsätta vara lika noggranna under inledningen av 2021, men med förhoppningar om att vi snart får vara den mötesplats fullt ut, som vi vill vara.

Jag har nu jobbat i rollen som klubbchef i drygt tre månader och börjar få en relativt klar bild av hur klubben ser ut, även om det finns en del kvar att sätta sig in i. Jag slogs direkt av den härliga atmosfären i klubben, med hög energi på tennisbanorna från både tränare och spelare i alla åldrar. Jag vill passa på att tacka styrelse, personal och medlemmar för det varma och fina mottagande jag fått sedan min början i september, jag har verkligen känt mig välkommen. Tack för det! När vi nu går mot ljusare tider är min förhoppning att jag personligen ska få chansen att möta och hälsa på fler av er än vad jag hittills haft möjlighet att göra.

Jag kan glatt konstatera att det finns ett härligt driv och engagemang hos både personal och styrelse för att vidareutveckla klubben. Just utveckling är något jag själv brinner väldigt mycket för. Man ska självklart ha respekt för och bevara klubbens historia, men samtidigt inte vara rädd för att utmana och våga prova förändringar. Klubben har en stor potential att utvecklas vidare, bland annat genom att modernisera vissa delar av den fina grund som lagts sedan många år tillbaka.

För dig som medlem i DJTK kommer 2021 bjuda på flera spännande projekt, både på och utanför tennisbanan.

  • Tennismässigt har vi flera nya aktiviteter och samarbeten på gång för alla åldrar och spelnivåer, som vi längtar efter att få presentera.
  • En ny utbildningsplan för tränarna kommer att sjösättas under våren.
  • Utanför tennisbanorna kommer vi att öka trivselfaktorn genom en ombyggnation av entré, shop, café & receptionen.
  • Vi kommer fortsatt att jobba hårt med att få padelprojektet i hamn, som kommer att tillföra en härlig dynamik till klubben.

Jag kommer löpande att informera och hålla er uppdaterade om hur de olika projekten framskrider under hela processen, håll utkik i våra sociala medier, på djtk.se och i nyhetsbrev.

Måndag 11 januari drar vi igång vårterminen, fram tills dess håller öppet under jul och nyår med fortsatta restriktioner, så varför inte varva julfirandet med lite tennis?

Med detta sagt vill jag önska er alla en God Jul och Gott Nytt År! Jag, tillsammans med övrig personal, står redo att ta emot er under 2021.

Var rädda om varandra och håll även avstånd till tennisbollen… träffen långt framför kroppen 

Peter Hjort
Klubbchef, Djursholms Tennisklubb