Du har väl träffat vår klubbchef?

29 mars, 2018

Hej Frida! Du är vår tillförordnade klubbchef och det har just blivit klart att du fortsätter hos oss under våren. Berätta, hur ser ditt uppdrag ut?

– Mitt uppdrag är att bistå klubbens medlemmar och se till att vi har en välfungerande organisation som lever upp till vårt mål att erbjuda våra medlemmar en trevlig mötesplats med högklassig tennis och service.

Du har jobbat mycket med projektledning och ledarskap. Berätta lite om din bakgrund!

– Jag har jobbat i 16 år på mediebyrå, som projektledare och i olika ledandebefattningar. Bland annat som mediechef, vd och commercial director. De senaste sex åren har jag arbetat åt Gastronomi Sverige AB och projektleder den Svenska satsningen i Bocuse d´Or – världens mest prestigefyllda kocktävling. Detta uppdrag kommer jag att fortsätta med parallellt med uppdraget i DjTK.

Och tennisen då? Ni är en riktig tennisfamilj, eller hur?

– Det är mycket sport i vår familj där tennisen dominerar under vår, sommar och höst. Vi har tre barn som spelar i klubben. Efter en skidolycka för ca ett år sedan har jag själv tyvärr inte kunnat spela tennis. Jag ser framemot att vara tillbaka efter sommaren!

Vika frågor är prioriterade i vår verksamhet?

– Organisationen och den sportsliga verksamheten. Det är viktigt att vi skapar en stark teamkänsla för att få en god sammanhållning, som i sin tur leder till positiv utveckling. Utifrån den konkurrens som finns i kommunen jobbar vi även med tillgängligheten samt hur vi på bästa sätt tar hand om vår fastighet.

Vad är det bästa med DjTK, ur ditt perspektiv?

– Det bästa med klubben är alla tennisspelande medlemmar och den rörelseglädje som tennisen ger oss alla.

Tack Frida, vi ses i hallen!