DJTKs utbyte mot Holmen TK från Norge

24 oktober, 2016

Den 14-16 oktober hade vi prominent besök från Norge i hallen!

Holmen Tennisklubb från Asker (strax utanför Oslo) kom till DJTK med 12 spelare mellan 13-18 år och 3 tränare för en spännande klubbkamp. Då det var första gången vi hade detta utbyte var alla lite osäkra på hur det skulle gå – med facit i hand kan vi säga att det var en helt fantastisk helg!

Att helgen blev så fantastisk är spelarnas förtjänst, de 21 spelare som ställde upp för DJTK gjorde en riktig kämpainsats, både med hjärta och hjärna. Inställningen hos alla var verkligen på topp!

Norrmännen sov över i hallen och det var nog skönt att ha nära till sovplats då matcherna höll på sent på kvällarna. 23 matcher spelades på fredagskvällen och 32 matcher på lördagen, två riktigt prestigefyllda innebandymatcher blev det också. Att få nya vänner från grannlandet, spela tennis i matchtempo och att umgås med klubbkompisar var nog det viktigaste, men ok – DJTK vann båda innebandymatcherna och 33-22 blev tennismatch resultatet! Titta gärna på en kort film från helgen som finns på DJTK´s facebooksida. Återigen, tack till alla som var med. Returmötet blir i april 2017 i Asker hos Holmen TK.

/Tränarteamet