DjTK anställer ny chefstränare

23 maj, 2023

Rickard Billing – ny chefstränare i DJTK från hösten

En av landets kanske mest meriterade tränare och klubbledare Rickard Billing, som de senaste 16 åren varit sportchef på KLTK, kommer att bli ny chefstränare på Djursholms Tennisklubb.

”Jag har haft en fantastisk tid på KLTK och varit med om otroligt mycket inom tennisen, såväl nationellt som internationellt, som ledare och som tränare på alla plan och nivåer. 16 år är en lång tid och trots alla kollegor, spelare och framgångar så blev jag nyfiken på DjTK”, kommenterar Rickard.

“Att bygga verksamhet, tränarteam och utveckla spelare ligger mig varmt om hjärtat och det jag brinner för. Jag ser fram emot att hjälpa Peter Hjort och hans team i Djursholms Tennisklubb att fortsätta deras positiva resa framåt”, säger Rickard vidare.

“Rickards meritlista som tränare är för lång för att nämna här men jag är väldigt stolt att han visade intresse och vilja att komma hit. Bara det är ett tecken på att DjTK är på rätt väg och det ska bli mycket spännande att följa Rickards och tränarteamets jobb här på nära håll från och med hösten”, säger Ulf Rosberg.

Med vänlig hälsning
Ulf Rosberg
Styrelseordförande DjTK