Årets stipendiemottagare

13 februari, 2022

Stort grattis till årets välförtjänta stipendiater!

Stipendiet till Gösta Johanssons minne tilldelas Elliot Jarosz

Motivering: Elliot Jarosz, 18 år
”Elliot är lojal och visar ett stort engagemang i Djursholms Tennisklubb. Han är en otroligt bra förebild för alla i kubben och visar en fin inställning och attityd både på och utanför banan. Förmågan att på varje träningspass ge allt, lyssna och ta in ny kunskap, gör att alla gillar att träna med dig. Din utstrålning och ditt positiva sätt smittar av sig och ger alltid en rolig och bra träningsmiljö. Du är en mycket bra ambassadör för Djursholms Tennisklubb.”

Vi önskar dig lycka till framöver och att du får några roliga och givande år på College i USA.

 

Stipendiet till Olle Perssons minne tilldelas Pelle Fredrikson 18 år och  Lukas Bernette 17 år

Motivering; Pelle Fredrikson, 18 år
”Pelle sprider positiv energi i sin omgivning och har alltid varit lojal mot Djursholms Tennisklubb. Han har stor träningsvillighet och jobbar alltid hårt på sina träningspass.
Pelle har även under dem senaste åren kombinerat egen träning och studier med att  jobba som ledare för barn i yngre åldrar, både på läger samt i den vardagliga verksamheten.
Han är mycket omtyckt som tränare där hans engagemang och positiva inställning bidrar starkt. Pelle är en god ambassadör för Djursholms Tennisklubb.”

Motivering: Lukas Bernette, 17 år
”Lukas har under åren visat ett stort engagemang i Djursholms Tennisklubb. Han har stor träningsvillighet och jobbar alltid hårt på sina träningspass.
Lukas har även under dem senaste åren kombinerat egen träning och studier med att  jobba som ledare för barn i yngre åldrar, både på läger samt i den vardagliga verksamheten.
Han är mycket omtyckt som tränare där hans engagemang och positiva inställning bidrar starkt. Lukas är en god ambassadör för Djursholms Tennisklubb.”