Äntligen finns det nya klubbkläder!

9 juni, 2020

Välkommen till klubbshopen.Vi hoppas att alla kommer att hitta något de tycker om. Utbudet kommer både att byggas ut och variera efter säsong och leverantörernas kollektioner, men allt kommer att gå att mixa och matcha över tid.

Färgerna kommer alltid att vara desamma – DJTK-blått, -vitt och ibland med en orange accent. Överdelarna har alltid klubbmärke, men underdelarna har inte någon klubblogotyp. Vi har alla olika favoritlängd och modell på shorts och kjolar. I shopen hittar du några snygga alternativ, men har du andra favoriter så passar de lika bra.

En provkollektion med olika kläder i några olika storlekar finns i pingisrummet (bredvid klubbrummet). Vi fyller på med flera storlekar och nya modeller vartefter.

Till klubbshopen

Klubbshopen innehåller enbart vår klubbkollektion och konkurrerar inte med shopen i hallen. Den digitala lösningen gör att vi kan erbjuda en uppdaterad kollektion utan att klubben behöver stå för lagerhållning, samtidigt innebär den att du kan lägga din order när och så ofta du vill. Shopen är helt vår egen, men drivs via en samarbetspartner. Du handlar som i vilken online-butik som helst. Leveranstiden är cirka 8 dagar, något längre än från andra shopar, men det är för att kläderna får sitt DJTK-märke på vägen. Du väljer själv om du vill få varorna levererade direkt hem eller hämta dem hos Kappex i Täby.