Aktuellt från styrelsen

11 juni, 2018

Bästa medlemmar,

trots att sommaren just börjat känns det som om vi redan haft en fantastisk utomhussäsong. Då är det extra kul att slottsbanorna är i bra skick, väl vältade och med nya nät. Jag hoppas verkligen att ni tar chansen att spela på dem innan eventuella semesterplaner.

De fina förutsättningarna har gett våra juniorer bästa möjliga förutsättningar att tillsammans med tränarstaben förbereda sig inför en av sommarens stora tävlingar, Båstadtennis Corem Open. Tävlingen börjar den här veckan. I år skickar vi femtontalet spelare som under tävlingen får stöd med träning och sparring av Marcus m.fl.

Styrelsen har hunnit med ytterligare ett möte där bland annat frågor kring organisation, fastighet, ekonomi och tillgänglighet drevs fram ytterligare. Konkret innebär det  att vi 1) har kommit längre i rekryteringsarbetet, att vi 2) kommer att genomföra en undersökning för att ta reda på vad våra medlemmar har för önskemål när det kommer till utveckling av fastigheten och 3) att det, som tidigare aviserats, kommer att bli prishöjningar för tennisspel från höstterminen.

Nu har vi Wimbledon och Swedish Open framför oss och därefter vårt eget KM. Njut av det!

Jag ser fram emot att se er alla i hallen mot slutet av augusti (…och då lite extra tydligt eftersom vi då har ny belysning på plats).

Trevlig sommar!

Mårten Forste, Ordf.