Nu kan du teckna dig för spelrätt i Djursholms Tennisklubb

Under perioden 13 november – 10 december kan du teckna dig för en spelrätt i DJTK. Gör din anmälan via anmälningsformuläret nedan.

 

Syftet med spelrätter är att erbjuda DJTK:s medlemmar ett mer flexibelt alternativ till fasta kontraktstider. Det ska alltid finnas möjlighet att boka en attraktiv speltid utan att abonnera på en fast tid varje vecka. Det kommer att ge större förutsägbarhet, högre flexibilitet och – förutsatt att du spelar regelbundet – ett lägre pris per timme än tidigare.

Spelrätterna i korthet:

  • Föreningens medlemmar erbjuds att förvärva spelrätter. En ordinarie spelrätt kostar 6 000 kr/år, spelrätter för juniorer 1 000 kr/år.
  • En ordinarie spelrätt ger förtur att utan kostnad förboka de timmar i hallen och på utebanorna som är allokerade som spelrättstimmar. I princip är det alla timmar som idag kan bokas som strötider.
  • Initialt kommer maximalt 200 ordinarie och 50 juniorspelrätter att erbjudas.

För att spelrättssystemet ska genomföras krävs 150 tecknade intressenter inom teckningsperioden. Din anmälan via formuläret nedan är bindande, under förutsättning att spelrättsystemet genomförs. Du kommer att få besked via e-mail till den adress du anger i formuläret nedan den 18 december.

Här finns mer information om spelrätter i DJTK:

Presentation av spelrättskonceptet
Regler för spelrätter

Anmälan till kö för spelrätter

Anmälan spelrätt

Jag vill utnyttja rätten att i samband med att jag säger upp min kontraktstid förvärva en andra spelrätt. Denna spelrätt ska tillhöra:
*
DjTK sparar och behandlar personuppgifter enligt lagen för GDPR. Läs mer om vår integritetspolicy
reCAPTCHA