SM och 12 års cupen i Linköping respektive Norrköping slutade i två guld!

18 augusti, 2016

Vi börjar med Agnes Mitteregger som vann 12 års cupen i Norrköping. 12 års cupen före detta SM är en tävling där landets bästa tolvåringar samlas och kämpar om de största pokalerna. Agnes gjorde en strålande turnering rakt igenom och tappade endast ett set på hela turneringen, setförlusten kom i semifinalens första set men Agnes vände den matchen och tog hem resterande set med 6-0 6-0. Stort Grattis Agnes!

Didrik Liljekvist tillsammans med TSK Malmens Sebastian Abboud vann SM-guld i PD14. Fram till semifinalen hade killarna inte tappat ett set men semifinalen och finalen gick båda till ett avgörande matchtiebreak där Didrik och Sebastian var starkast. Det här blev Didriks tredje SM-guld i dubbel vilket är en riktigt bra prestation! Grattis Didrik och Sebastian!