Junior

I Djursholms Tennisklubb har vi en stor juniorverksamhet med ca 450 aktiva barn och ungdomar i klubbens olika juniorsektioner. Vår ambition är att stimulera och utveckla alla spelare efter deras olika ambitionsnivå och individuella målsättningar. Vi är därför stolta över att både kunna erbjuda en stor och bred tennisskoleverksamhet tillsammans med en tävlingsverksamhet för spelare som vill satsa mer på sin tennis.

Vi är måna om att ta hand om alla kategorier av spelare och värdesätter glädjen kring tennisen! Att skapa en stimulerande och levande miljö i hallen tycker vi är det viktigaste för att locka fler att vilja fortsätta spela tennis livet ut. Vi satsar därför på kvalitetstennis för alla åldrar, från bollekis till tävlingsgrupper och vuxentennis.

Välkomna till en ny termin!

Höstens träningstider kommer att mailas ut senast den 15 augusti. Terminsstart 20 augusti.

Datum för HT-18: v.34 – v.50 start 20/8 slut 16/12

Ingen träning :

V.43 pga ITF Rising Star Tour, Djursholms Ladies (22/10 – 28/10)

V.44 Höstlov (29/10 – 4/11)

RACKETGUIDEN till dig som ska välja rätt tennisracket!

RACKETGUIDE de luxe till dig som vill fördjupa dina racket- och sen kunskaper!

För nya juniorer födda 2012 – 2000 som vill börja i verksamheten till HT-18 genomför vi ett uppspel den 11 – 12 juni mellan kl. 15.00 – 18.00. Drop-in med anmälan på plats. Uppspelet genomförs för att kunna anpassa grupperna efter varje individs spelarstyrka och ålder. Vårt mål är att skapa en utvecklande och inspirerande tennisträning för alla spelare. För mer information kontakta Öyvind Haug.