Jonathan Kidane går vidare

11 mars, 2024

Underbart är kort…

 Ibland blir inte saker som man tänkt sig och för tränare Jonathan Kidanes del innebär det att han kommer lämna oss inom kort för att gå tillbaks till sin gamla klubb. 

”Jag fick möjligheten att gå tillbaks till Smedslätten vilket jag nu gör.  Det har inte varit ett lätt beslut men tror ändå detta blir en bra lösning för båda parter. Jag har haft en bra dialog med Rickard Billing och jag kommer jobba på som vanligt mina sista veckor här på klubben. Jag tackar mina kollegor och framförallt alla elever som jag haft nöjet att träna och lära känna dessa månader.” Jonathan avslutar sin tjänst direkt efter påskhelgen.

 Vi önskar Jonathan lycka till på sin fortsatta resa med Smedslätten och tackar för hans tid med oss! 

Vi som klubb får nu kraftsamla för att organisera oss på bästa sätt på kort sikt fram till sommaren. Vi har även arbete framför oss för att skapa en ännu bättre plattform för våra yngsta spelare i grundskolan samtidigt som våra främsta tävlingsjuniorer kräver en hel del resurser för att kunna fortsätta sina seriösa satsningar. Vi räknar dock med att kunna presentera våra planer för framtiden inom kort!