Välkommen till junior-KM inomhus 2020

Med anledning av rådande situation flyttar vi fram senior- och junior-KM och återkommer längre fram med besked om nytt speldatum (inne-KM 2020 skulle ha spelats under slutet av vecka 13 och hela vecka 14).

Tävlingen spelas den 30 mars – 5 april. Sista anmälningsdag är den 16 mars och anmälan sker via Tävling Online.

Här hittar du en guide till Tävling Online: Lathund för anmälan och tävlingsinbjudan som pdf

Tävlingsinformation

Tävlingsspelare anmäler sig till A-klass. Träningsgruppsspelare anmäler sig till B-klass. Spelare får anmäla sig till en singelklass och en dubbelklass. Klasser kan komma att slås ihop vid få anmälningar. Poolspelet kommer så långt det går att förläggas på ordinarie träningsdag. Semifinaler och finaler spelas i slutet av veckan (fredag och lördag).

Anmälan och lottning

Anmälan görs via Tävling Online. Sista anmälningsdag 16/3. Lottningen publiceras 23/3. Deltagandet är kostnadsfritt.

Spelform

Poolspel med efterföljande semi- och finalspel i samtliga klasser. Alla pooler spelas i bäst av tre tiebreakset till 10. Slutspel, semifinaler och finaler spelas i bäst av tre korta set (tiebreak vid 4-4) och matchtiebreak vid avgörande set. Matcherna spelas på utsatt tid! Förbered er därför på att vara flexibla denna vecka gällande dagar och tider.

I 10-årsklassen spelas A-klass med grön boll (Maxitour) och B-klass med orange boll (Miditour). Övriga klasser gul boll.

Tävlingsledning

Jerry Sundgren, jerry.sundgren@djtk.nu
Magnus Eriksson, magnus.eriksson@djtk.nu

 

Välkommen till årets KM-vecka!