Affisch Junior_KM 2018

Välkommen till Junior-KM inomhus 2018

Tävlingen spelas den 29 januari – 3 februari. Sista anmälningsdag är den 17 januari och anmälan sker via Tournamentsoftware.com. (Guide till Tournamentsoftware finns här: Lathund för anmälan )

Lottning och spelschema

Lottningen i alla juniorklasser finns publicerad på tournamentsoftware.com. Spelschemat med tider för de olika grupperna/poolerna finns här på djtk.se (se länk nedan). Du hittar även både lottning och tider på anslagstavlan i hallen.

Alla deltagare i respektive grupp/pool samlas vid starttid. Matcherna spelas i en följd tills poolen är färdigspelad. Samtliga matcher spelas i bäst av tre matchtiebreak. Matchledare/tränare kommer att finnas på alla banor.

Länk till spelschema med tider

Spelklasser singel

Flicksingel: 10 A & B, 12 A & B, 14 A & B, 16 A & B, 18 A & B

Pojksingel: 10 A & B, 12 A & B, 14 A & B, 16 A & B, 18 A & B

Spelklasser dubbel

Flickdubbel: 10 A & B, 12 A & B, 14 A & B, 16 A & B, 18 A & B

Pojkdubbel: 10 A & B, 12 A & B, 14 A & B, 16 A & B, 18 A & B

Tävlingsinformation

Tävlingsspelar anmäler sig till A-klasserna, övriga till B-klasserna. Spelare får anmäla sig till en singelklass och en dubbelklass. Klasser kan komma att slås ihop vid få anmälningar.

Anmälan och lottning

Anmälan sker via Tournamentsoftware.com. Sista anmälningsdag är den 17 januari. Lottningen publiceras den 19 januari. Deltagandet är kostnadsfritt.

Spelform

Poolspel i samtliga klasser, med efterföljande slutspel. Alla klasser spelas i bäst av tre tiebreakset till 10. Grön boll i 10-årsklasserna samt i 12B-klasserna. Matcherna spelas på utsatt tid! Förbered er därför på att vara flexibla denna vecka med dagar och tider.

Tävlingsledning

Thomas Tärnström och Magnus Hjulström (thomas.tarnstrom@djtk.nu)

 

Välkommen till årets KM-vecka!