Racketshopen

Berndt Stefansson driver den välsorterade tennisshopen i hallen. Där kan du få hjälp med allt från racketsträngning till nya kläder och skor. Alla de största tennismärkena finns representerade. Är du medlem får du dessutom 10 procent rabatt i shoppen. Varmt välkommen in!

Öppettider

Måndag – torsdag 10-12 och 15-19
Fredag 10-12 och 15-18
Lördag 10-14
Söndag Stängt

Kontakt: Berndt Stefansson, 070-587 70 80

Berndt Stefansson

Berndt inledde sin bana som racketsträngare på hemmaplan i Dalarna och har övat upp sig under många år i Borlänge och Falun. Sen ville kunderna ha bollar, lindor och andra tillbehör. Så utökades sortimentet och under många år hade Berndt hand om tennisshopen i både Borlänge och Falun. År 2000 fick Berndt möjlighet att öppna verksamhet i DjTK-hallen. Sen dess har han också fått stränga racketar under till exempel Stockholm Open.

Berndt älskar tennis, älskar att jobba med människor och trivs fantastiskt bra i klubben – så bra att han gärna stannar ett tag även efter pensionen om något år. Han ser gärna Leksands hockeymatcher tillsammans med Hans Artursson och deltar gärna i personalens olika sociala evenemang. Engagemanget för klubben märks också när Berndt, som ansvarar för Slottsbanorna under somrarna, gärna tar sig både en och två turer extra upp till banorna för att säkerställa att kvaliteten upprätthålls, att banorna vattnats som de ska, att ingen spelar på dem i ösregn och att bokningarna fungerar väl. Det är många spelare som uttryckt sin förtjusning över de fina banorna under åren.

Text: Victoria Strand