Fin start på säsongen för Agnes

24 maj, 2018

En riktigt bra start på säsongen gör att Agnes Mitteregger nästa vecka avancerar till runt plats 70 på den europeiska rankingen för U14-flickor. Bra att ha med sig inför sommarens spel i Europa!

Agnes har de senaste veckorna dels tagit sig vidare till riksfinalen i Next Generation Cup Flickor 15, dels vunnit både singel och dubbelklassen i Falköpings Tennis Europe-tävling U14.

I Next Generation cup-kvalet för region Stockholm vann hon alla sina matcher utan setförlust, men var sedan tvungen att lämna walk over i finalen för att hinna ner till ”sign in” i Falköpings Tennis Europe-tävling. I Falköping vann hon samtliga matcher i singelspelet utan setförlust och slog sin GTG-kollega Tilde Strömquist (bilden) 6-4, 7-6 i finalen. En timme senare var det dags för dubbelfinal där Agnes i par med Ida Johansson vann 7-6, 6-4.

Stort grattis till framgångarna och fortsatt lycka till, Agnes!