Årets stipendiater!

16 december, 2020

Varje år delas stipendier ut till tre juniorer som utmärkt sig; ett till minne av Gösta Johansson och två till minne av Olle Persson.

Kriterierna för de båda stipendierna är desamma. Mottagaren ska ha:

– Utmärkt sig genom goda tävlingsresultat, inom eller utanför klubben, samt visat gott uppträdande på och utanför banan.
– Hedrat sin klubb genom gott kamratskap och gott uppträdande på och utanför tennisbanan.
– Gjort en mycket värdefull och hedrande insats i arbete för klubbens och/eller juniortennisens bästa.
– Förbättrat och utvecklat sin tennis rejält genom stor träningsiver och en målmedveten satsning att förkovra sig.

Årets stipendiater är Harald Ivemark, Emma av Jochnick och Lukas Hansson. Det här är motiveringarna till varför just de fick ta emot årets stipendier:

Olle Perssons Minne 2020

Harald Ivemark

”Harald har under åren visat mycket lojalt och stort engagemang i Djursholms Tennisklubb. Genom sin ödmjukhet, sitt uppförande och att alltid göra sitt bästa har Harald bidragit sort till en stark och positiv gruppdynamik.

Harald har även under flera år jobbat som tränare för barn i yngre åldrar, både på läger och i den dagliga verksamheten. Harald är mycket omtyckt som tränare där hans engagemang och positiva inställning är bidragande orsaker till popularitet. Harald är en god ambassadör för Djursholms Tennisklubb.”

Emma av Jochnick

”Emma av Jochnick är väldigt ambitiös och har under året haft en mycket positiv utveckling i sin tennis. Stor nyfikenhet på utveckling och hög träningsdiciplin har lett till fina uttagningar, bra prestationer och tävlingsresultat. Emma är en god ambassadör för Djursholms Tennisklubb”.

 

Gösta Johanssons Minne 2020

Lukas Hansson

”Lukas har visat ett stort engagemang i Djursholms Tennisklubb. Har stor träningsvillighet och jobbar alltid hårt och lojalt på sina pass. Förmågan att se sin nuvarande kunskapsnivå genererar höga prestationer i tävlingssammanhang och i sin vidare utveckling.

Lukas har även arbetat som tränare för barn i yngre åldrar, både på läger samt i den vardagliga verksamheten. Lukas är mycket omtyckt som tränare där hans engagemang och positiva inställning är bidragande orsaker till ans popularitet. Lukas är en god ambassadör för Djursholms Tennisklubb.”

 

Stort grattis och bra jobbat, Lukas, Emma och Harald!